urednistvo@preteklih24.si

Mladoletnika v zadnjih dneh na več vozilih prerezala pnevmatike

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 223 klicev občanov. 64 klicev je bilo,19 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 20 s področja prometne varnosti in 18 s področja javnega reda in miru.


Fotografija je simbolična

Konjiški policisti so včeraj prijeli dva mladoletnika, ki sta v zadnjih dneh na več vozilih prerezala pnevmatike. Z njima so ob prisotnosti staršev opravili razgovore. Sledi poročilo na Okrožno državno tožilstvo in obvestilo Centru za socialno delo.

V Velenju so policisti obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec ni ničesar ukradel, lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem dvojnih vrat.

V Slovenj Gradcu so policisti obravnavali tatvino električnega skiroja, znamke Blaupunkt, bele barve. Storilec je skiro ukradel iz nezaklenjene kolesarnice stanovanjskega bloka.

Z osebnega vozila, parkiranega na parkirišču Ulice bratov Vošnjakov v Celju, je neznani storilec ukradel obe registrski tablici in akumulator.

Na območju Policijske postaje Žalec so policisti sinoči obravnavali voznico osebnega vozila, ki je imela v krvi več kot promilo in pol alkohola. Voznici so policisti odvzeli vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Okoli pol dveh zjutraj so policisti bili obveščeni o požaru v Zadobrovi. Ogenj je v celoti uničil garažo v sklopu stanovanjske hiše. Po prvih podatkih je tuja krivda izključena, z ogledom kraja nadaljujemo danes.