urednistvo@preteklih24.si

Vinjena voznica povzročila prometno nesrečo, ovadena bo za nevarno vožnjo

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih treh dneh prejeli 685 klicev občanov. 175 klicev je bilo interventnih, 2 nujna.


Fotografija je simbolična

25 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, štirje s področja mejnih zadev in tujcev, 71 s področja prometne varnosti in 53 s področja javnega reda in miru.

Petek, 24. december 2021

V dopoldanskih urah so policisti obravnavali drzno tatvino. Mlajši moški je občanki, ki je sedela na vrtu gostinskega lokala na Stanetovi ulici v Celju, ukradel igralno konzolo PlayStation 5 in pobegnil proti Mariborski cesti. O storilcu zbirajo obvestila.

Na Cesti Kozjanskega odreda v Šentjurju so policisti v popoldanskih urah obravnavali prometno nesrečo, ki jo je povzročila voznica osebnega vozila, ki je vozila pod vplivom alkohola in je trčila v voznika osebnega vozila. Nihče od voznikov se v trčenju ni poškodoval. Voznico bodo zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu, kazensko ovadili.

Sobota, 25. december 2021

V Kasazah so policisti obravnavali tatvino osebnega vozila znamke Ford C-Max, letnik 2011, temno sive barve, registrskih številk CE HB-605. Vozilo je bilo parkirano pod nadstreškom stanovanjske hiše.

Na Celjski cesti v Slovenj Gradcu so policisti obravnavali vlom v kletne prostore stanovanjskega bloka, od koder je neznani storilec ukradel električni skiro, znamke Xiaomi, črne barve.

Nedelja, 26. december 2021

V Slovenskih Konjicah so policisti obravnavali poškodovanje vozila. Storilec je na osebnem vozilu prerezal vse štiri pnevmatike ter razbil štiri okenske šipe.