urednistvo@preteklih24.si

V prometni nesreči kombija in osebnega vozila ena oseba poškodovana

V preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 108 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 15 nanašalo na kriminaliteto, 35 na javni red in mir, ter 31 na prometno varnost.


Fotografija je simbolična

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 3 tatvine, 2 vloma (v enem primeru je ostalo pri poskusu) in 3 primere poškodovanja tuje stvari.

Obravnavali so 7 prometnih nesreč z materialno škodo in nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami. Večkratnemu kršitelju cestno prometnih predpisov so zasegli vozilo.

Glede javnega reda in miru so intervenirali 6 krat na javnem kraju (ena oseba je bila pridržana) in 3 krat v zasebnem prostoru.

Med 26. 12. 2021, od 6. ure in 27. 12. 2021, do 6. ure, policisti Policijske uprave Ljubljana med opravljanjem nalog varovanja državne meje niso izsledili in prijeli tujcev, ki bi nezakonito prestopili državno mejo.

Kriminaliteta
Vlomi:

V Centru je bilo vlomljeno v stanovanje in klet, od koder so bila odtujena oblačila in kolesi znamke Scott. Škoda znaša okoli 2000 evrov.

Prometna varnost
Prometne nesreče:

Včeraj, okoli 18. ure se je na cesti od Mengša proti Kamniku zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi voznici osebnega vozila in kombija. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznica kombija pri vključevanju iz poljske poti v promet na prednostno cesto, odvzela prednost voznici, ki je vozila po njej v smeri Kamnika. Pri tem se je lažje telesno poškodovala potnica v vozilu udeleženke. Policisti vodijo prekrškovni postopek.