urednistvo@preteklih24.si

Ker niso želeli poravnati računa v lokalu so posredovali policisti

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 8 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 1 s telesnimi poškodbami (zapoznela prijava udeleženca po obisku zdravnika zaradi lažjih poškodb); 5 prijav kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter 2 v zasebnem prostoru; s področja kriminalitete pa prijavo sumov kaznivih dejanj tatvina.


Fotografija je simbolična

Dogodki:

Jeseniški policisti so obravnavali prijavo nevarnosti za pešce zaradi
visečih ledenih sveč na strehi objekta.

Kranjski policisti so včeraj obravnavali podrtje nadstreška med gradnjo na delavca. Okoliščine kažejo na napako med gradnjo. Moški je bil poškodovan. Policisti v zadevi še vodijo postopek in zbirajo obvestila.

Včeraj zvečer so policisti preverjali prijave o uporabi pirotehnike v naselju Suha. Oseb niso izsledili. Pozivajo k neuporabi pirotehnike.

Kranjski policisti so obravnavali prijavo gostinca zoper štiri osebe, ki niso poravnale računa. Stranke so račun naposled poravnale, ena od oseb pa se je postopku še nedostojno vedla do policistov. Zato je proti osebi uveden prekrškovni postopek.

Divjad je bila povožena na Olševku, na glavni cesti od Bleda proti Bohinju in pri Lahovčah. Pozivamo k večji previdnosti.

Kriminaliteta

Kranjski policisti so včeraj obravnavali prijavo tatvine denarnice. Stranka v trgovini jo je odložila v nakupovalni voziček. Storilec je to izkoristil. Brez bančne kartice je bila denarnica najdena pred trgovino. Policisti še vodijo postopek.