urednistvo@preteklih24.si

Ženska je premikajoče se vozilo poskušala ustaviti z rokami

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 14 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 1 s telesnimi poškodbami; 3 prijave kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter 1 v zasebnem prostoru; s področja kriminalitete pa prijavo sumov kaznivih dejanj tatvina.


Fotografija je simbolična

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bilo zaseženo eno vozilo.

Policisti so v enem postopku zasegli manjšo količino prepovedane droge in vodijo prekrškovni postopek.

Dogodki:

Na Jesenicah so policisti obravnavali padec moškega na poledeneli prometni površini. Policisti pozivajo k previdnosti.

Radovljiški policisti so včeraj obravnavali prijavo o dveh spuščenih psih. Prijaviteljica ju je zadržala do prihoda policistov. Lastnika sta pse prevzela na kraju. Policisti pozivajo k varstvu živali in zagotavljanju pogojev, da žival sama ne bo mogla zapustiti doma oziroma domačega dvorišča.

Škofjeloški policisti so obravnavali požar v zasebnem objektu. Okoliščine kažejo, da je ogenj »ušel« iz peči, ki je bila odprta.Nastala je manjša materialna škoda.

Divjad je bila povožena med glavno Brniško cesto in avtocesto, v Praprotnem, Dražgošah, v Bitnjah v Bohinju ter med Bohinjsko Belo in Bledom. Podobno krvavo je bilo tudi v nedeljo, ko je bila divjad povožena na šestih lokacijah, in sicer na cesti Podkoren–Rateče, v Zgornjih Gorjah, na priključku avtoceste v Radovljici, na Golniku, pri naselju Nomenj in v Cerkljah na Gorenjskem.

Promet

Gorenjski policisti so minuli dan obravnavali eno prometno nesrečo s telesnimi poškodbami. Na območju Kranja se je vozilo samo premaknilo z mesta in začelo pomikati proti cesti. Naključna ženska je vozilo poskušala ustaviti z rokami, pri čemer se je lažje poškodovala. Proti vozniku, ki ni poskrbel, da se vozilo samo ne bi premaknilo z mesta, je uveden prekrškovni postopek.