urednistvo@preteklih24.si

Koprski policisti poostreno preverjali psihofizično stanje voznikov

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 37 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 115 klicev. Obravnavali so 6 prometnih nesreč z materialno škodo, s področja kriminalitete so obravnavali 1 vlom in 3 tatvine, zaradi kršitev javnega reda je bila 1 intervencija na javnem kraju.


Fotografija je simbolična

V Piranu je nekdo poskušal vlomiti v trafiko, vendar mu to ni uspelo.

V Komnu je nekdo ponoči vlomil v lokal in ukradel 300 evrov. V Kopru pa je nekdo ponoči iz poslovnega prostora odnesel 6 prenosnih računalnikov, vsak je vreden približno 500 evrov.

Vlomljeno je bilo še v pisarne poslovnega objekta na Ankaranski v Kopru, iz ene so storilci odnesli prenosni računalnik.

Alkohol v prometu

Policisti so na območju PU Koper ustavili 50 voznikov in jih preizkusili z alkotestom. 4 preizkusi alkoholiziranosti so bili pozitivni. S podobnimi nadzori bodo nadaljevali preko vseh praznikov. Za volan nikoli ne sedite pod vplivom alkohola!

Ilegalne migracije

Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 8 ilegalnih prehodov državne meje: v Sičih 3 državljane Turčije, v Zazidu pa 4 državljane Alžirije in 1 državljana Maroka.