urednistvo@preteklih24.si

Izgubil oblast nad vozilom, zapeljal na bankino in bočno trčil v drevo

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 39 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 89 klicev. Obravnavali so 12 prometnih nesreč z materialno škodo in 2 z lažjimi poškodbami, s področja kriminalitete so obravnavali 1 vlom in 2 tatvini, zaradi kršitev javnega reda ni bilo intervenciji.


Fotografija je simbolična

Ob 11.20 je 18-letni voznik osebnega avtomobila, državljan Italije, na cesti Lokev – Lipica v ovinku izgubil oblast nad vozilom, zapeljal na bankino in bočno trčil v drevo. Njegovega enako starega sopotnika na zadnjem sedežu, prav tako državljana Italije, je vrglo iz vozila in se je pri tem poškodoval. Odpeljan je bil v SB Izola. Voznik in sopotnik na prvem sedežu se pri trčenju nista poškodovala. Vozniku sledi plačilni nalog.

V Kopru je na Rozmanovi ulici nekdo ukradel dva električna skiroja, vredna 800 evrov.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 16 ilegalnih prehodov državne meje: v Prešnici 1 državljana Indije, v Podpeči 3 državljane Afganistana, na Rakitovcu pa 7 državljanov Afganistana in 1 državljana Irana ter 4 državljane Iraka.