urednistvo@preteklih24.si

Policisti obravnavali prepir z udarci med tremi osebami

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 9 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 1 s telesnimi poškodbami; 2 prijavi kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter 3 v zasebnem prostoru.


Fotografija je simbolična

S področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj tatvina in lahka telesna poškodba.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bilo zaseženo eno vozilo.

Dogodki:

Kranjski policisti so včeraj obravnavali prijavo nasilja v zasebnem prostoru. Ugotovljen je bil prepir in udarci med tremi osebami, ki se med seboj poznajo. Eden je bil tem lažje poškodovan. Policisti vodijo postopek.

Policisti so včeraj na območju Brnika obravnavali voznika, ki je bil brez vozniškega dovoljenja, pod vplivom alkohola in tudi prepovednih drog. Pri alkoholu gre za manjšo vrednost (0,14 mg/l). Voznik brez vozniškega dovoljenja mora imeti 0,00 mg/l alkohola. Vozilo so mu policisti zasegli. Poleg tega udeleženca, so policisti na Brniku zaradi vpliva alkohola vožnjo prepovedali še dvema drugima voznikoma.

Divjad je bila povožena v Podbrezjah, v Gorajtah, na avtocesti pri Naklem in v Hrastjah.

Promet

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali eno prometno nesrečo s telesnimi poškodbami. V Lescah je voznik zaradi neupoštevanja pravil o prednosti trčil v drugo udeleženko in povzročil prometno nesrečo z lažjimi poškodbami. Proti povzročitelju nesreče poteka prekrškovni postopek.

Kriminaliteta

Na Bregu ob Savi je storilec odtujil kolo. Policisti so kolo opazili v centru Kranja in po begu prijeli tudi osumljenca kaznivega dejanja. Kolo so zasegli, moškega pa zaslišali in ga bodo za dejanje kazensko ovadili.