urednistvo@preteklih24.si

Nepridiprav vlomil v trgovino in ukradel nekaj telefonov

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 194 klicev občanov. 59 klicev je bilo interventnih, trije nujni.


Fotografija je simbolična

16 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 28 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.

V Rogatcu so policisti včeraj obravnavali poškodovanje vozila. Neznani storilec je z ostrim predmetom na bočni strani vozila naredil ris in lastniku povzročil za okoli 1.000 evrov škode.

V Velenju je neznani storilec na osebnem vozilu prerezal dve pnevmatiki in lastnici povzročil za okoli 150 evrov škode. V obeh primerih zbiramo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti.

Danes okoli dveh zjutraj so policisti bili obveščeni o vlomu v trgovino na Prevaljah. Storilec je v trgovino vlomil skozi vhodna vrata in ukradel nekaj telefonov.

Nekaj pred peto uro zjutraj so policisti bili obveščeni še o tatvini, ki se je zgodila na avtocestnem počivališču Tepanje, kjer je neznani storilec na madžarskem tovornem vozilu prerezal cerado in ukradel okoli 20 pnevmatik.