urednistvo@preteklih24.si

Na prehodu za pešce trčil v kolesarko in pobegnil s kraja dogodka

Policisti Policijske postaje Idrija so bili včeraj, 11. oktobra ob 19.20 uri, obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom, ki se je včeraj okoli 5.50 ure zjutraj zgodila na Platiševi ulici v naselju Cerkno.


Fotografija je simbolična

Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da sta bila v prometni nesreči udeležena mlajša kolesarka in zaenkrat še neznani voznik osebnega avtomobila. Po prvih zbranih podatkih je neznani voznik osebnega vozila na prehodu za pešce z vozilom trčil v zadnjo pnevmatiko kolesa zaradi česar je mlajša kolesarka izgubila ravnotežje in padla po vozišču; v prometni nezgodi kolesarka ni bila poškodovana. Po prometni nesreči se je neznani voznik avtomobila na kraju ustavil in po krajšem pogovoru z mlajšo kolesarko nadaljeval z vožnjo v smeri središča naselja Cerkno oziroma proti Bevkovi ulici.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče policisti Policijske postaje Idrija pozivajo vse, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije glede prometne nesreče, da se zglasijo na PP Idrija ( Gregorčičeva ulica 5, 5280 Idrija) ali pokličejo na številko postaje (05) 372 48 00 oz. pišejo na elektronski naslov pp_idrija.pung@policija.si. Lahko se zglasijo tudi na kateri koli drugi najbližji policijski postaji oz. pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200. Prav tako policisti naprošamo neznanega voznika, da se zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče zglasi na Policijski postaji Idrija.