urednistvo@preteklih24.si

Kaj se dogaja? Tudi na območju Ruš obravnavajo zabodenje ženske

Po Postojni, ko je moški v mestu Postojna danes dopoldan večkrat zabodel mlado žensko, sedaj podoben pripetljaj še v Rušah. Policisti so klic prejeli nekaj pred pol dvanajsto uro, storilca pa še iščejo.
“Ob 11.24 smo bili obveščeni, da je na območju PP Ruše 29-letni moški večkrat zabodel 48-letno žensko, nato pa s kraja odšel. Poškodovano žensko so z reševalnim vozilom prepeljali v UKC Maribor. Trenutno potekajo aktivnosti policije za izsleditev in prijetje osumljenca. V delo se bo vključil tudi policijski helikopter. Nevarnosti za druge ljudi zaenkrat ni, v nobenem primeru pa naj se ljudje, ki bi naključno prišli v kontakt z agresivnim moškim, ne izpostavljajo in naj o tem raje obvestijo policijo,” so na kratko sporočili iz PU Maribor.

Posodobitev:

“Aktivnosti policije za prijetje osumljenca, ki je zabodel žensko, so na terenu zaključene, saj so policisti osumljenca prijeli. Kriminalisti bodo intenzivno nadaljevali s preiskavo kaznivega dejanja. Več podatkov bomo posredovali javnosti po zaključenih prvih preiskovalnih dejanjih,” so sporočili iz PU Maribor.