urednistvo@preteklih24.si

Motorist povzročil prometno nesrečo in se hudo poškodoval

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 255 klicev občanov. 72 klicev je bilo interventnih, trije nujni.


Fotografija je simbolična

16 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 34 s področja prometne varnosti in 21 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa poročamo o eni prometni nesreči s hudimi poškodbami, dveh z lažjimi poškodbami udeleženih in o trinajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami so policisti včeraj obravnavali na območju Senovice. Udeležena sta bila voznik motornega kolesa in voznica osebnega vozila. Prometno nesrečo je zaradi nepravilnega prehitevanja povzročil 54-letni voznik motornega kolesa, ki se je v trčenju hudo poškodoval.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti včeraj ukrepali sedemkrat.

Na območju Lemberga je včeraj dopoldne zagorelo gospodarsko poslopje. Tuja krivda je izključena.

V Velenju so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi balkonska vrata. po prvih podatkih ni ničesar ukradel.

V Vojniku so policisti obravnavali tatvino registrskih tablic. Neznani storilec je obe registrski tablici ukradel z osebnega vozila parkiranega na Celjski cesti.