urednistvo@preteklih24.si

Zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo trčili dve osebni vozili

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 256 klicev občanov. 83 klicev je bilo interventnih, eden nujen.


Fotografija je simbolična

16 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 47 s področja prometne varnosti in 16 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa poročajo o dveh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami in enajstih z materialno škodo.

Prometni nesreči z lažjimi poškodbami sta se zgodili v na območju Šmartnega ob Paki in na območju Spodnjih Prelog.

Na območju Šmartnega ob Paki so policisti prometno nesrečo obravnavali okoli 15. ure, ko je voznik osebnega vozila, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, zapeljal z vozišča in se lažje poškodoval. Ker je vozil brez vozniškega dovoljenja so policisti mu zasegli vozilo.

Na območju Spodnjih Prelog sta okoli 17. ure, zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo trčili dve osebni vozili. V trčenju sta se lažje poškodovala eden od voznikov in njegova sopotnica.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti trikrat ukrepali v javnih in trikrat v zasebnih prostorih.

S področja kriminalitete izpostavljajo vlome v kleti.

Včeraj zjutraj so policisti bili obveščeni, da je neznani storilec v noči iz srede na četrtek v stanovanjskem bloku v Kasazah vlomil v več kleti. Po do sedaj zbranih podatkih je ukradel več različnega orodja, napihljiv kajak in nekaj drugih stvari. Lastnikom je škodo povzročil še s poškodovanjem vrat in ključavnic.