urednistvo@preteklih24.si

Policisti PP Ormož včeraj, pozno zvečer, obravnavali večjo skupino ilegalnih prebežnikov

Mariborski operativno komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes, prejel 349 klicev, od tega 96 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času so policisti obravnavali štiri primere nedovoljenega prehoda državne meje.


Fotografija je simbolična

V opisanem času so policisti obravnavali tudi:
– 8 kaznivih dejanj,
– 13 prometnih nesreč I. kategorije,
– 2 prometni nesreči II. kategorije, v katerih sta se 2 osebi lahko telesno poškodovali,
– 3 povoženja živali,
– 6 prijav kršitev javnega reda in miru, vse na javnih krajih
– 3 požare

Izpostavljamo:

Motorist huje poškodovan

V okolici Ptuja so policisti obravnavali prometno nesrečo III. kategorije. Do nesreče je prišlo včeraj popoldne, pri zavijanju voznika manjšega tovornega vozila na dovozno pot, ko je iz nasprotne smeri pripeljal voznik motornega kolesa in v trčenju utrpel hude telesne poškodbe.

Požar na osebnem avtomobilu

Policisti PP Maribor I so včeraj v Kamnici obravnavali požar na osebnem avtomobilu. Materialna škoda znaša po nestrokovni oceni približno 10.000 evrov.

Vseh 10 zaprosilo za mednarodno zaščito

Policisti PP Ormož so včeraj, pozno zvečer, obravnavali večjo skupino tujcev, ki je pred tem nedovoljeno vstopila v Slovenijo. Osem državljanov Gambije in 2 državljana Sierra Leone je zaprosilo za mednarodno zaščito, zato bodo odpeljani v azilni dom.

Tujca skrita med tovorom

Danes zgodaj zjutraj pa so na Mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje, v priklopnem vozilu turškega prevoznika, policisti odkrili državljana Nepala in Indije, ki sta želela na tak način nedovoljeno vstopiti v našo državo. Predana sta bila hrvaškim varnostnim organom.