urednistvo@preteklih24.si

Gradišče: Voznica trčila v kolesarja, slednji hudo poškodovan

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč. V eni je bila ena oseba huje telesno poškodovana. Obravnavanih je bilo še šest primerov povoženja divjadi. Poleg tega sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji in šest kršitve javnega reda.


Fotografija je simbolična

Prometna nesreča

Ob 21.30 uri je na regionalni cesti izven naselja Gradišče voznica osebnega avtomobila trčila v kolesarja, kateri je vozil po sredini smernega vozišča. Voznica je vozila za njim in ga dohitela. Po trčenju je kolesarja vrglo na pokrov motorja in vetrobransko steklo ter je obležal na vozišču. Pri trčenju se je kolesar hudo telesno poškodoval.

Kriminaliteta

S področja kriminalitete so ljutomerski policisti obravnavali poškodovanje tuje stvari. V Moravskih Toplicah je neznanec izvršil tatvino akumulatorja iz prenosnega semaforja.

Javni red in mir

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnih prostorih in 3-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Prometna varnost

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Gornja Radgona.