urednistvo@preteklih24.si

Voznica trčila v objekt in se poškodovala

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 9 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 2 s telesnimi poškodbami; 2 prijavi kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter 4 v zasebnem prostoru; s področja kriminalitete pa prijavo suma kaznivega dejanja vlom in poškodovanje tuje stvari.

Fotografija je simbolična

Dogodki:

Kranjski policisti so včeraj na javnem kraju obravnavali moškega, ki je z drznim vedenjem do občanov kršil javni red in mir. Proti njemu poteka prekrškovni postopek zaradi nedostojnega vedenja do ljudi in policistov ter neupoštevanja ukazov. Po postopku policistov ga je prevzela zdravniška služba.

Živali so bile minuli dan povožene v Zbiljah, Praprotnem, Podkorenu, Selški dolini ter na cesti med Bohinjsko Bistrico in Ribčevim lazom.

Promet

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami. Na območju Jesenic je voznica trčila v objekt in se lažje poškodovala, na območju Kranja pa sta zaradi nepravilnega premika trčila dva kolesarja. Oba sta padla in se po podatkih policije lažje poškodovala. Policisti pozivajo k previdnosti in varni udeležbi v prometu.

Kriminaliteta

V Begunjah na Gorenjskem so policisti na izhodišču za razgledno vzpetino Sveti Peter obravnavali poskus vloma v vozilo.

Na Bledu pa je storilec povzročil škodo na športnih rekvizitih.