urednistvo@preteklih24.si

Gornji Petrovci: S kombijem trčil v peško in jo hudo poškodoval

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč. V eni je bila ena oseba hudo telesno poškodovana. V ostalih petih je nastala samo materialna škoda. Obravnavanih je bilo še pet primerov povoženja divjadi. Poleg tega sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji in devet kršitev javnega reda.

Fotografija je simbolična

Prometna nesreča

Okrog 07.30 ure je v naselju Gornji Petrovci voznik kombija trčil v peško, katera je hodila v nasprotni smeri njegove vožnje. 63-letno peško je odbilo v obcestni jarek, kjer je hudo telesno poškodovana obležala. Voznik kombija je odpeljal naprej brez da bi nudil pomoč poškodovani peški in ni obvestil policije. Z opravljenim ogledom kraja prometne nesreče in z zbiranjem obvestil so policisti pobeglega voznika izsledili. Vsem, ki ste posredovali pomembne informacije v zvezi prometne nesreče se zahvaljujejo.

Kriminaliteta

S področja kriminalitete so lendavski policisti obravnavali tatvino vrtnega orodja soboški pa goljufijo.

Javni red in mir

Javni red je bil kršen 5-krat v zasebnih prostorih in 4-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaseg vozil

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja sta bila zasežena dva osebna avtomobila.

Meritve hitrosti

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.