urednistvo@preteklih24.si

Kolesar z neprilagojeno hitrostjo trčil v osebno vozilo in se hudo poškodoval

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 277 klicev občanov. 61 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

Fotografija je simbolična

17 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev,19 s področja prometne varnosti in 23 s področja javnega reda in miru.

Včeraj, nekaj pred 13. uro, se je v Šmihelu nad Mozirjem huje poškodoval 51-letni kolesar, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v osebno vozilo, katerega voznica je vozila pred njim in je v desnem ovinku zavirala zaradi srečanja z drugim osebnim vozilom. Kolesar se je pri padcu hudo poškodoval.

Izpred stanovanjskega bloka na Prešernovi cesti v Velenju je neznani storilec ukradel zaklenjen skuter, znamke Piaggio, registrskih številk CE CA-27. Skuter je po oceni lastnika vreden okoli 1.500 evrov.

Izpod nadstreška stanovanjske hiše v Zgornjih Gorčah, na območju Policijske postaje Žalec, je neznani storilce ukradel popolnoma obnovljeno kolo z motorjem znamke Tomos tip Laura, letnik 1972.