urednistvo@preteklih24.si

V Slovenskih Konjicah prišlo do prometne nesreče v kateri so bila udeležena 4 vozila

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah sprejeli 298 klicev občanov. 62 klicev je bilo interventnih.

Fotografija je simbolična

9 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 29 s področja prometne varnosti, 9 s področja javnega reda in miru, ostali pa z ostalih področij dela policije.

Cestni promet

Obravnavali so policisti tri prometne nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami ter 11 z materialno škodo.

V Žalcu je voznik osebnega avtomobila izsilil prednost vozniku kolesa s pomožnim motorjem, ki je padel po vozišču in se lažje telesno poškodoval.

V Ločici pri Vranskem je na cesto pred voznika motornega kolesa skočila srna. Voznik je trčil v srno, padel, ter zadobil lažje telesne poškodbe.

V Slovenskih Konjicah je prišlo do prometne nesreče z udeležbo štirih vozil. Voznik tovornega avtomobila se je približeval koloni vozil in je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v pred njim vozeč osebni avto, katerega pa je odbilo v še dva osebna avtomobila, ki sta vozila pred njim. V nesreči se je lažje telesno poškodovala sopotnica v enem izmed udeleženih osebnih avtomobilov.

V Slovenj Gradcu in Žalcu so policisti zasegli vozilo voznikoma, ki sta vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti v zadnjih 24 urah krat ukrepali 3 krat na javnih krajih in 3 krat v zasebnih prostorih.

Kriminaliteta

Celjski policisti so obravnavali tatvino artiklov v eni izmed trgovin v Celju.

V Slovenskih konjicah je bilo v podjetju vlomljeno v dve garderobni omarici. Iz omaric je bila odtujena manjša količina denarja.