urednistvo@preteklih24.si

Voznica dobrima dvema promiloma alkohola v krvi povzročila prometno nesrečo

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 197 klicev občanov. 60 klicev je bilo interventnih.

Fotografija je simbolična

15 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, dva s področja mejnih zadev in tujcev, 24 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Včeraj so policisti obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami in 13 prometnih nesreč z materialno škodo. Dvema voznikoma so policisti zasegli vozili.

Na območju Celja so policisti včeraj obravnavali prometno nesrečo, ki jo je zaradi izsiljevanja prednosti povzročila voznica osebnega vozila, ki je imela v krvi 2,7 promila alkohola. V trčenju se na srečo ni nihče poškodoval.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti ukrepali šestkrat.

Kriminaliteta

Včeraj ponoči je neznani storilec v Slovenj Gradcu razbil izložbeno steklo, vstopil v trgovino in ukradel več kosov različnega električnega orodja, vrednega dobrih 8.000 evrov.

Na območju Laškega so policisti obravnavali dva vloma. V Malih Grahovšah je neznanec vlomil v novogradnjo stanovanjske hiše in v sosednjo počitniško hišo. Ukradel ni ničesar. Lastnikoma je škodo povzročil s poškodovanjem vrat.

Iz trgovine v Celju sta neznana storilca ukradla tri zvočnike vredne dobrih 500 evrov.