urednistvo@preteklih24.si

Pomurski policisti obravnavali nasilje v družini

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče. V eni je bila ena oseba huje telesno poškodovana. V ostalih dveh je nastala samo materialna škoda. Obravnavanih je bilo še sedem primerov povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj in šest kršitev javnega reda.

Fotografija je simbolična

Prometna nesreča

Okrog 07.00 ure je v Murski Soboti prišlo do prometne nesreče med voznikom avtobusa in kolesarko. Prometno nesrečo je povzročil voznik avtobusa, ki je na označenem prehodu za pešce in kolesarje v krožnem križišču odvzel prednost kolesarki. Kolesarka je bila v nesreči hudo telesno poškodovana.

Kriminaliteta

S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino dveh akumulatorjev in tatvino nafte iz parkiranega tovornega vozila. Lendavski policisti so obravnavali poškodovanje tuje stvari, radgonski pa dve goljufiji. V Domajincih je bilo obravnavano nasilje v družini. Osumljenemu je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir

Javni red je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Meritve hitrosti

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Ljutomer.