urednistvo@preteklih24.si

Današnje jutro sta se na gorenjski avtocesti zgodili že dve nesreči

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 7 obvestil o prometnih nesrečah; po 2 prijavi kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter v zasebnem prostoru; s področja kriminalitete pa prijavo suma kaznivega dejanja tatvina.

FOTO: PU Kranj

Dogodki:

Škofjeloški policisti so včeraj obravnavali moškega, ki je na javnem kraju uporabljal zračno puško. Poškodovan ni bil nihče. Puško so policisti zasegli in proti moškemu vodijo postopek.

Promet

Radovljiški policisti so včeraj na Lancovem obravnavali padec kolesarke in po prvih podatkih lažje poškodbe pri njej. Policisti kolesarje pozivajo k večji previdnosti.

Nesreče promet, poziv k previdnosti.

Danes sta se na gorenjski avtocesti zgodili že dve nesreči. Ob 6. uri je voznica v smeri Kranja trčila v odbojno ograjo pri priključku Strahinj Naklo, ob 7.30 pa so bila pri Brniku v nesreči udeležena tri vozila. Zadnjo nesrečo policisti še obravnavajo. Pozivajo k previdnosti, prilagojeni hitrosti vožnje in večji varnostni razdalji. Vremenske razmere so slabe, cesta je mokra in spolzka. Prihaja do akvaplaninga med pnevmatiko in cesto se nabere sloj vode, ki ga pnevmatika ne more več v zadostni meri odvajati. Posledica je izguba oprijema.