urednistvo@preteklih24.si

Zaradi neprilagojene hitrosti trčil v drevo

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 9 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 4 s telesnimi poškodbami; 3 prijave kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter 1 v zasebnem prostoru; s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj tatvina.

FOTO: PU Kranj

Dogodki:

Blejski policisti so včeraj popoldan obravnavali prijavo pretepa med dvema osebama na javnem kraju. Postopek še poteka.

Na območju Kranja je včeraj zvečer moški padel z nižje višine in se poškodoval. Tuja krivda je izključena.

Divjad je bila minuli dan povožena na cesti Kranj – Brifot in v Zadobju.

Promet

Gorenjski policisti so minuli dan obravnavali štiri prometne nesreče s telesnimi poškodbami. Zjutraj je voznik na območju Cerkelj na

Gorenjskem z osebnim avtomobilom trčil v drevo (foto). Zbrana obvestila kažejo, da gre za samoudeležbo in neprilagojeno hitrost vožnje. Do prihoda reševalcev in policije so pomoč vozniku nudili mimoidoči. S kraja je bil odpeljan v zdravstveno ustanovo.

V dveh drugih nesrečah sta bila udeležena kolesarja, v eni, ki naj bi se zgodila že v ponedeljek, pa pešec.

V Kranju je voznica z osebnim avtomobilom odvzela prednost kolesarju, še en kolesar pa je popoldan padel na območju Bohinja. Oba kolesarja sta po podatkih policije lažje poškodovana. Zvečer pa so škofjeloški policisti obravnavali še pozno
prijavo nesreče med voznikom osebnega avtomobila in pešcem v okolici Škofje Loke. Postopek še poteka.

Kriminaliteta

V Škofji Loki je bil odtujen starejši osebni avtomobil VW polo 75, letnik 1995, temno zelene barve, registrskih oznak KR 8500N.