urednistvo@preteklih24.si

Motoristka trčila z divjadjo in se poškodovala

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih dveh dneh sprejel: 7 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 2 s telesnimi poškodbami; 14 prijav kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter 5 v zasebnem prostoru.





Fotografija je simbolična

S področja kriminalitete pa prijavo sumov kaznivih dejanj tatvina in poškodovanje tuje stvari.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bilo zaseženo eno vozilo.

Policisti so v dveh postopkih zasegli manjšo količino prepovedane droge in vodijo prekrškovna postopka.

Dogodki:

Tržiški policisti so včeraj obravnavali moškega, ki je z zadrževanjem na vozišču oviral promet in ni upošteval njihovih ukazov, ravno tako pa se je nedostojno vedel na javnem kraju. Bil je pijan. Proti njemu zaradi kršitve prometnih pravil in javnega reda poteka prekrškovni postopek.

V Preddvoru je danes ponoči zagorel koš za smeti. Ogenj je v manjši meri poškodoval še nadstrešek in rastlinje. Nastalo je za okoli 500 eurov materialne škode.

Divjad je bila povožena na cesti Medvode – Kranj in na avtocesti med Podtaborom in Strahinjem.

Promet

Gorenjski policisti so v zadnjih dveh dneh obravnavali dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami.

Na območju Kranja je voznik tovornega vozila v petek opoldan zaradi nepravilne strani vožnje trčil v osebni avtomobil. Lažje se je poškodoval voznik avtomobila.

Na cesti Koroška Bela – Jesenice pa je motoristka včeraj popoldan trčila z divjadjo. Po trku je padla in se po podatkih policije lažje poškodovala.

Kriminaliteta

Na železniški postaji na Jesenicah je neznani storilec včeraj v trenutku nepazljivosti lastnice odtujil športni nahrbtnik rjave barve.

V okolici Kranja pa je lastnik prijavil poškodovanje stekel na odpadnem tovornem vozilu. Policisti so v povezavi z dejanjem identificirali dve mlajši osebi, obveščeni so bili straši. Od nadaljnje prijave je lastnik odstopil, ker je šlo za vozilo brez vrednosti.