urednistvo@preteklih24.si

V prometni nesreči poškodovana 15-letnica

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 46 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 142 klicev. Obravnavali so 7 prometnih nesreč z materialno škodo in 1 z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali 2 vloma in 2 poškodovanji tuje stvari ter nasilje v družini. Zaradi kršitev javnega reda je bilo 6 intervencij.

Fotografija je simbolična

V Sežani je nekdo na parkiranem osebnem avtomobilu Citroen C4 Picasso prerezal vse štiri pnevmatike in lastnika oškodoval za 400 evrov.

V Strunjanu pa je nekdo ob hiši porezal živo mejo in s tem lastnike oškodoval za 500 evrov.

Ob 12.30 je na cesti od Sežane proti Senožečam 41-letni voznik tovornega vozila v križišču izsilil prednost 46-letni voznici osebnega avtomobila. V trčenju se je lažje poškodovala 15-letna hči voznice. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

V Kampelu je nekdo vlomil v klet in ukradel baker v vrednosti 2000 evrov. Dva moška je domačin zalotil pri tatvini, vendar sta pobegnila.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24ih urah obravnavali državljana Turčije pri Jelšanah. Popoldan pa so v Pobegih ustavili osebni avto BMW, v katerem so bili štirje državljani Afganistana, ki so prišli v Slovenijo nelegalno. Postopki še potekajo.

Danes zjutraj so policisti pri Starodu obravnavali državljana Libije.