urednistvo@preteklih24.si

Pomurski policisti v preteklem dnevu zasegli dve osebni vozili

Preteklo nedeljo smo policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, dve kaznivi dejanji, sedem kršitev javnega reda in miru, zasegli dva osebna avtomobila in dva primera povoženja divjadi.

Fotografija je simbolična

Kriminaliteta

Na področju kriminalitete, so petrovski policisti obravnavali tatvino katalizatorja z osebnega avtomobila, radgonski pa kaznivo dejanje s področja prepovedanih drog.

Javni red in mir

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaseg vozil

V Vratji vasi, je bil zaradi prekoračitve hitrosti zaustavljen voznik osebnega avtomobila. Pri kontroli dokumentov je bilo ugotovljeno, da za vožnjo ne poseduje vozniškega dovoljenja. Osebni avtomobil mu je bil zasežen. V Gornji Radgoni, je bil prav tako zaustavljen voznik osebnega avtomobila. V postopku je bilo ugotovljeno, da je vozil osebni avtomobil v času izrečenega ukrepa prepovedi vožnje. Tudi njemu je bil osebni avtomobil zasežen.

Meritve hitrosti

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Ljutomer.