urednistvo@preteklih24.si

Svojci pogrešajo 36-letnega Zorana Flandra iz naselja Zakojca

Policisti OKC PU Nova Gorica so bili včeraj, 28. aprila ob 13.11 uri, obveščeni, da svojci na območju naselja Zakojca v Občini Cerkno pogrešajo 36-letnega Zorana Flandra.

Zoran Flander

Pogrešani se je v torek, 27. aprila okoli 15. ure, od doma odpeljal z njegovim osebnim avtomobilom znamke Peugeot 307, temno modre barve, v smeri vasi Bukovski Vrh, kasneje pa se je za njim izgubila vsaka sled. Kljub vsem izvedenim dosedanjim aktivnostim Policije, da bi našli pogrešanega 36-letnika, slednji še ni bil najden.

Opis pogrešane osebe: Zoran je visok od 170 do 175 cm, suhe postave, obraz ima bolj podolgovat, ima rjave oči in je pobrit po glavi. Nazadnje je bil oblečen v črne delavske hlače, črno jakno z napisom rumenih črk NikeAir, obute je imel črne delavske čevlje.

Na zahtevnem in hribovitem terenu na območju naselja Zakojca in širše okolice od 13. ure dalje pod vodstvom PP Idrija poteka iskalna akcija, policistom pa so se pri iskanju pogrešanega pridružili tudi gasilci (skupno okli 20 ljudi).

Ker z dosedanjimi izvedenimi ukrepi moški ni bil najden, naprošajo širšo javnost za informacije.

Vse, ki bi karkoli vedeli oz. imeli koristne informacije o pogrešanem moškem, zaprošamo, da o tem obvestijo policiste PP Idrija (Gregorčičeva ulica 5, 5280 Idrija, telefon: (05) 372 48 00, elektronski naslov:
pp_idrija.pung@policija.si) oz. se zglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo znano interventno številko policije 113 oz. anonimni telefon policije 080 1200.