urednistvo@preteklih24.si

Jeseniški policisti obravnavali nezakonito zbiranje prostovoljnih prispevkov

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 7 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 1 s telesnimi poškodbami; 4 prijave kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju; s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj tatvina, vlom, nasilje v družini in povzročitev telesnih poškodb.

Fotografija je simbolična

Dogodki:

Jeseniški policisti so včeraj obravnavali prijavo povzročitve telesnih poškodb občanu v pretepu. Po podatkih policije gre za
poškodbo roke. Dejanja sta osumljena dva moška. Enega so policisti po dejanju izsledili in v zadevi vodijo postopek ter zbirajo obvestila.

Na Jesenicah so policisti včeraj obravnavali prijavo zbiranja prostovoljnih prispevkov pred trgovinami. Prijave so jeseniški
policisti obravnavali tudi že v ponedeljek, pri čemer sta lokaciji Stara Sava in Spodnji Plavž.

Divjad je bila minuli dan povožena na cesti Brnik – Vašca.

Promet

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali eno prometno nesrečo s telesnimi poškodbami. Na kranjski obvoznici sta ob 9.20 trčila dva osebna avtomobila. Voznik je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in povzročil prometno nesrečo. Dve osebi sta se v nesreči po podatkih policije lažje poškodovali. Proti povzročitelju nesreče poteka prekrškovni postopek.

Kriminaliteta

Na Prešernovi ulici v Kranju je bilo odtujeno kolo.

V okolici Kranja pa je bilo vlomljeno v skladišče in odtujeno orodje.