urednistvo@preteklih24.si

Zdrsnil z gozdne poti in se prevračal po strmi gozdni brežini, voznik je na kraju umrl

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih dveh dneh urah sprejel: 16 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za eno s smrtnim izidom; 8 prijav kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter 4 v zasebnem prostoru.

Fotografija je simbolična

s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj tatvina, vlom in poškodovanje tuje stvari.

Zaradi nadaljevanja s kršitvijo javnega reda in miru so policisti pridržali eno osebo in proti njej vodijo prekrškovni postopek.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bilo zaseženo eno vozilo.

Dogodki:

V ponedeljek opoldan je na avtocesti pri Kranju zagorel in pogorel osebni avtomobil. Tuja krivda ni bila ugotovljena. Nastala je
materialna škoda.

Včeraj popoldan so kranjski policisti z gasilci obravnavali dimniški požar brez nastanka materialne škode.

Včeraj zvečer so škofjeloški policisti obravnavali smrt traktorista. Okoliščine kažejo, da je traktor in on v njem zdrsnil z gozdne poti in se prevračal po strmi gozdni brežini. Umrl je na kraju nesreče. Tuja krivda je po vseh do sedaj zbranih obvestilih izključena. Odrejena je bila obdukcija.

Divjad je bila v zadnjih dveh dneh povožena na cestah Šenčur – Brnik, v Rudnem, pri izvozu za Tržič na avtocesti v Podtaboru, v Zvirčah, Zmincu, Logu nad Škofjo Loko, med Koroško Belo in Potoki ter cesti Medvode – Škofja Loka.

Kriminaliteta

Jeseniški policisti so v ponedeljek obravnavali tatvino nezavarovanega kolesa iz hodnika večstanovanjske zgradbe. Gre za moško kolo znamke Kilimanjaro zelene barve.

V Todražu je bilo vlomljeno v objekt in odtujen manjši znesek denarja. V še enem primeru so policisti v istem kraju obravnavali poskus vloma.

V Kranju pa so policisti obravnavali poškodovanje motornega kolesa, na Voklem osebnega avtomobila, v Cerkljah na Gorenjskem pa spominskega obeležja. Postopki še potekajo.