urednistvo@preteklih24.si

3-letni otrok poškodovan na tekočih stopnicah

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 56 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 174 klicev. Obravnavali so 9 prometnih nesreč z materialno škodo in eo z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali 3 tatvine in 1 vlom ter 1 nasilje v družini, zaradi kršitev javnega reda je bilo 8 intervenciji.

Fotografija je simbolična

Ob 9. uri se je v Šmarjah prevrnil voznik bagra. 50-letni voznik tovornega vozila je pripeljal na tovornem delu manjši bager. Ko ga je 46-letnik želel spustiti po nakladalnih rampah, se je prevrnil na bok. Pri tem se je lažje poškodoval. Odpeljali so ga v SB Izola.

Ob 11.31 je bila prometna nesreča v Postojni, v kateri ni bil nihče poškodovan. Povzročil jo je 42-letni voznik osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 1,10 mg/l. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Ob 13.48 so policisti bili obveščeni, da ima v Rižani 44-letni moški težave z dihanjem. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je vozil po gozdni poti v bližini hiše in padel ter se pri tem lažje poškodoval. Preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 0,87 mg/l alkohola. Policisti še zbirajo obvestila o dogodku.

Ob 16.34 nas je varnostnik z ene od prodajaln v Kopru obvestil, da si je otrok poškodoval roko. Policisti so na kraju ugotovili, da je 3-letni otrok dal roko v režo, na mestu, kjer pritečejo stopnice navzdol, pri tem pa mu se mu je roka zataknila med stopnice. Stopnice so se nato samodejno ustavile. Otrok je lažje poškodovan, odpeljali so ga v SB Izola.

V Gorenjah pri Divači je nekdo vlomil v objekt in ukradel gradbeno orodje (pnevmatsko kladivo znamke D WALT, kotno brusilko znamke HILTI in vrtalni stroj znamke X TOOL).

Ilegalne migracije

Na območju PP Koper so policisti obravnavali 3 državljane Alžirije.