urednistvo@preteklih24.si

Izgubila oblast nad vozilom in trčila v drevo

Včeraj je voznica osebnega avtomobila v naselju Police (občina Gornja Radgona) zaradi neprilagojene hitrosti v nepreglednem ovinku izgubila oblast nad vozilom in zapeljala s ceste, kjer je z zadnjim delom vozila trčila v drevo od koder je vozilo odbilo na bližnjo travnato površino in obstalo na boku. Voznica je bila v nesreči lažje telesno poškodovana. Izdan ji je bil plačilni nalog.

Fotografija je simbolična

Prometna nesreča z udeležbo kolesarja se je zgodila v Ljutomeru, ko je kolesar kolesaril v smeri centra mesta in je z dvorišča pred kolo pritekel pes v katerega je trčil in padel po vozišču. Kolesar je bil v nesreči lažje telesno poškodovan. Po vseh zbranih obvestilih sledi zoper lastnika psa ustrezen ukrep.

Druga prometna nesreča z udeležbo kolesarja se je zgodila v Odrancih, kjer je kolesar padel in se lahko telesno poškodoval.

V osebnem vozilu nezakonito prevažal 4 tujce

Včeraj, malo po 21. uri so policisti PP Ljutomer med kontrolo varovanja državne meje v naselju Stročja vas zaustavili osebni avtomobil znamke Mitsubishi, poljskih registrskih oznak. Pri kontroli vozila in potnikov je bilo ugotovljeno, da 45-letni voznik državljan Ukrajine v vozilu nezakonito prevaža 4 tujce državljane Afranistana. Tujci so zaprosili za mednarodno zaščito. Vozniku je bila odvzeta prostost in bo s kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja Prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države priveden k
preiskovalnemu sodniku.