urednistvo@preteklih24.si

Voznik motornega kolesa trčil v pešca, oba hudo poškodovana

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 320 klicev občanov. 66 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

Fotografija je simbolična

Včerajšnji dan je zaznamovala tragična prometna nesreča, v kateri je popoldne v Mislinjski Dobravi umrla 81-letna sopotnica v osebnem vozilu. To je letos že četrta žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje.

Hudo prometno nesrečo so policisti včeraj popoldne obravnavali tudi v Pečovniku, na območju Celja.

Cestni promet

Včeraj, okoli 14.30 ure, so policisti izven naselja Mislinjska Dobrava obravnavali prometno nesrečo, v kateri je umrla 81-letna sopotnica v vozilu 81-letnega voznika.

81-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil v smeri proti Slovenj Gradcu, je z neznanega razloga, zapeljal v levo in trčil v 34-letnega voznika, ki je pravilno pripeljal nasproti. Vanj je posledično trčila še 43-letna voznica. 81-letni povzročitelj se je v trčenju hudo poškodoval. Druga udeležena voznika sta se v prometni nesreči lažje poškodovala, prav tako so bili lažje poškodovani njuni sopotniki stari 31, 43 in 11 let.

Hudo prometno nesrečo so policisti okoli 16.30 ure obravnavali tudi izven naselja Pečovnik v Celju. Povzročil jo je 72-letni voznik motornega kolesa, ki je po kolesarski stezi vozil iz smeri Laškega proti Celju in je izven naselja Pečovnik trčil v pešca, ki je po kolesarski stezi hodil v isti smeri. V trčenju sta se oba hudo poškodovala.

Ilegalne migracije

Včeraj so policisti na območju Zreč izsledili 6 ilegalnih migrantov, ki so se skriti v tovornem delu tovornega vozila, pripeljali do zreškega podjetja. Pet tujcev je bilo iz Afganistana, eden iz Pakistana. Vsi so zaprosili za azil.

Dva državljana Afganistana so policisti včeraj izsledili tudi na območju Rogatca. Oba sta zaprosila za azil.