urednistvo@preteklih24.si

Policisti obravnavali tovorno vozilo brez dveh koles

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 4 obvestila o prometnih nesrečah z materialno škodo; 3 prijave kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter 4 v zasebnem prostoru; s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj tatvina in vlom.

FOTO: PU Kranj

Policisti so osebi v postopku zasegli manjšo količino prepovedane droge in vodijo prekrškovni postopek.

Dogodki:

Policisti so včeraj zvečer obravnavali voznika, ki je pod vplivom alkohola vozil še partnerko z otrokom. Preizkus alkoholiziranosti je pri njem pokazal rezultat 0,79 mg/l alkohola. Zaradi hujšega prekrška bo proti njemu vložen nujni obdolžilni predlog na pristojno sodišče, z dogodkom pa bodo policisti seznanili še pristojni center za socialno delo. Iz prometa je bil izločen.

Gorenjski prometni policisti so včeraj obravnavali voznika tovornega vozila, s katerega sta odpadli dve zadnji kolesi. Promet je bil krajši čas oviran. Okoliščine kažejo, da so se odvili kolesni vijaki. Tuja krivda ni bila ugotovljena. (foto)

Divjad je bila minuli dan povožena v kraju Nomenj v Bohinju.

Drzna tatvina

Jeseniški policisti so včeraj na Bregu pri Žirovnici obravnavali prijavo oškodovanke o tatvini denarja iz stanovanjske hiše.
Eden od storilcev se ji je predstavil kot delavec telekomunikacijskega podjetja in jo zvabil iz hiše, drugi pa je medtem pregledal notranjost ter odtujil denar. Dogodek se je zgodil okoli 10. ure dopoldan. Storilca sta domnevno uporabljala modro vozilo.

Ostala kriminaliteta

Kranjski policisti so obravnavali vlom v tovorno vozilo in tatvino kartic iz njega.