urednistvo@preteklih24.si

Nepridipravi iz dveh parkiranih tovornih vozil ukradli 750 litrov goriva

Danes, 15. aprila ob 12.38 uri, so policisti bili obveščeni o poškodbi osebnega avtomobila znamke Mercedes-Benz na parkirnem prostoru v Novi Gorici (Ulica Gradnikove brigade). Policisti so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Fotografija je simbolična

Poškodba avtomobila v Šempetru pri Gorici

Včeraj, 14. aprila pozno zvečer, so policisti PP Nova Gorica na območju Šempetra pri Gorici obravnavali poškodovanje parkiranega avtomobila na parkirišču ene od tamkajšnjih gospodarskih družb. Po sedaj zbranih podatkih je neznanec tekom včerajšnjega dne z neznanim predmetom razbil vetrobransko steklo in spraznil vse štiri pnevmatike na osebnem avtomobilu znamke VW. S tem dejanjem je nepridiprav oškodovancu povzročil za približno 700 evrov materialne škode. S strani oškodovanca je bil podan predlog za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato bodo policisti PP Nova Gorica po zaključku preiskave podali kazensko ovadbo na Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Tatvina goriva na počivališču hitre ceste v Šempasu

Danes, 15. aprila ob 2.55 uri, je bila Policija obveščena o tatvini goriva iz tujega tovornega vozila na počivališču ob hitri cesti H4 v Šempasu. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec iz rezervoarja tovornega vozila iztočil približno 300 litrov dizelskega goriva na škodo gospodarski družbi iz Republike Hrvaške. Policisti PP Nova Gorica bodo na podlagi vseh ugotovljenih dejstvih kaznivega dejanja tatvine podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Danes, 15. aprila ob 6.18 uri, so policiste OKC PU Nova Gorica obvestili o tatvini goriva iz rezervoarja parkiranega tovornega vozila na počivališču ob hitri cesti H4 v Šempasu. Po sedaj zbranih podatkih je neznani storilec tekom noči iz tovornega vozila odvzel oz. iztočil približno 450 litrov dizelskega goriva in tako oškodovancu povzročil za 480 evrov materialne škode. Oškodovanec je odstopil od predloga za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato bodo policisti PP Nova Gorica o vseh ugotovljenih dejstvih kaznivega dejanja s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Neznanec skušal vlomiti v večji trgovski center na Goriškem

Danes, 15. aprila ob 9.07 uri, so policiste obvestili o nedavnem poskusu vloma skozi službeni vhod v večji trgovski center v Novi Gorici (Prvomajska ulica). Zaradi omenjenega nezakonitega dejanja je na vratih nastala materialna škoda v višini približno tisoč evrov. Policisti PP Nova Gorica bodo po zaključku preiskave kaznivega dejanja podali kazensko ovadbo na Državno tožilstvo v Novi Gorici.