urednistvo@preteklih24.si

Starejša voznica zadela deklico na poganjalčku

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 211 klicev občanov. 44 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

Fotografija je simbolična

16 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 14 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Na Šercerjevi ulici v Celju so policisti obravnavali prometno nesrečo z lažjimi poškodbami. Starejša voznica je pri vožnji z dvorišča stanovanjske hiše spregledala deklico na poganjalčku, ki je bila na sprehodu z mamico in jo oplazila z vozilom. Deklica je padla in se lažje poškodovala.

Kriminaliteta

Na Cesti na Ostrožno so policisti obravnavali poskus vloma v osebno vozilo. Storilec je lastnici s poškodovanjem vozila povzročil za dobrih 300 € škode.

V Arnačah, na območju Policijske postaje Velenje, so policisti obravnavali vlom v čebelnjak. Storilec ni ničesar ukradel, lastniku je škodo povzročil s poškodovanjem okna in ključavnice na vratih.

V Lazah pri Šentilju so policisti obravnavali vlom v brunarico ob stanovanjski hiši. Storilec ni ničesar ukradel, lastniku je škodo povzročil s poškodovanjem vrat.

Včeraj so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali kaznivo dejanje nasilje v družini. Nasilneža so policisti pridržali in ga bomo kazensko ovadili. Izrekli so policisti mu tudi ukrep prepovedi približevanja.