urednistvo@preteklih24.si

Gorenjski policisti v preteklem dnevu zasegli dve vozili

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 4 obvestila o prometnih nesrečah, od tega za 2 s telesnimi poškodbami; 3 prijave kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter 1 v zasebnem prostoru; s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj tatvina. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja sta bili zaseženi dve vozili.

Fotografija je simbolična

Dogodki:

Gorenjski policisti so včeraj zasegli dve vozili voznikoma brez veljavnih vozniških dovoljenj. V enem primeru je voznik proti
policistom z nedostojnim vedenjem kršil tudi javni red in mir ter omejitev gibanja na regije.

Kranjski policisti so včeraj obravnavali dimniški požar na stanovanjskem objektu brez nastanka škode. Prišlo je do vžiga saj v
dimniku. Kurilna sezona še ni končana. V izogib požarom zato pozivajo k nadaljevanju rednega čiščenja in vzdrževanja kurilnih naprav in njihovih delov.

Divjad je bila minuli dan povožena na glavni cesti mimo Žiganje vasi pri Tržiču. Gre za kraj, kjer se divjad pogosto zadržuje in je mogoče prevideti njen prehod. Pozivajo k bolj previdni vožnji na območjih, kjer se zadržuje divjad in kjer so vozniki nanjo opozorjeni z različno signalizacijo.

Blejski policisti so z drugimi sodelujočimi včeraj izvedli večjo iskalno akcijo za pogrešanim Boštjanom Lavtarjem z Bleda.

Promet

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami.

V Selški dolini se je voznik z osebnim avtomobilom včeraj dopoldan prevrnil na streho. S tehničnim posegom so ga iz vozila rešili gasilci. Odpeljan je bil v zdravstveno ustanovo. Postopek še poteka.

V še eni nesreči na tem območju pa sta zaradi izsiljevanja prednosti opoldan trčila dva voznika. Proti povzročitelju nesreče poteka prekrškovni postopek. Udeleženci so po prvih podatkih policije lažje poškodovani.