urednistvo@preteklih24.si

Celjski policisti obravnavali pet prometnih nesreč z materialno škodo

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 219 klicev občanov. 63 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

Fotografija je simbolična

9 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 21 s področja prometne varnosti ter 15 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Na območju celjske policijske uprave so policisti včeraj obravnavali pet prometnih nesreč z materialno škodo. Vozniku, ki je vozil kljub veljavnemu ukrepu prepovedi vožnje, so policisti zasegli osebno vozilo.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti trikrat ukrepali v javnih in trikrat v zasebnih prostorih.

Kriminaliteta

Med Prevaljami in Lešami so policisti obravnavali vlom v gradbeni zabojnik. Storilec je ukradel več kosov različnega orodja, vrednega okoli 1.500 evrov.

Včeraj, nekaj pred 14. uro so policisti bili obveščeni, da je na Ljubečni zagorelo starejše osebno vozilo. Zagorelo je v predelu motorja, najverjetneje zaradi tehnične napake. Lastnik vozila je takoj začel z gašenjem, dokončno so požar na vozilu pogasili gasilci.

Na območju Policijske uprave Celje so policisti včeraj obravnavali dve kaznivi dejanji nasilja v družini, zaradi česar bomo dve osebi kazensko ovadili. Enemu nasilnežu so policisti izrekli ukrep prepovedi približevanja.