urednistvo@preteklih24.si

Kolesar zaradi okvare na kolesu padel in se poškodoval

V preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 124 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od navedenih so policisti s področja kriminalitete obravnavali 32 dogodkov, s področja javnega reda in miru 42 dogodkov in s področja prometne varnosti 27 dogodkov.

Fotografija je simbolična

Policisti so med drugim s področja kriminalitete obravnavali 5 tatvin, 4 vlome (v dveh primerih je ostalo pri poskusu) in 4 primere poškodovanja tuje stvari. Prav tako so posredovali v primeru nasilja v družini, kjer so kršitelju izrekli ukrep prepovedi približevanja.

S področja prometne varnosti so obravnavali 3 prometne nesreče z materialno škodo in nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami. Večkratnim kršiteljem cestno prometnih predpisov so zasegli 3 vozila.

S področja kršitev javnega reda in miru so policisti intervenirali 7 krat na javnem kraju in 10 krat v zasebnem prostoru.

Policisti med opravljanjem nalog varovanja državne meje niso zaznali nedovoljenih prehodov državne meje.

Kriminaliteta
Vlomi:

Na Zaloški cesti v Ljubljani je neznani storilec vlomil pomožne prostore gostinskega objekta in odtujil električni skiro znamke Xplorer, črne barve. Lastnika je oškodoval za okoli 700 evrov.

V Mostah neznani storilec vlomil v trgovino in odtujil denar. Povzročil je za okoli 4.500 evrov materialne škode.

Prometna varnost
Prometne nesreče:

Včeraj, okoli 20.30 se je na Cesti komandanta Staneta v Medvodah zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen kolesar. Po do sedaj znanih podatkih je zaradi okvare na kolesu je padel in se lažje telesno poškodoval. Policisti bodo izvedli ustrezen ukrep.