urednistvo@preteklih24.si

Bivša partnerka po obrazu udarila moškega in ga poškodovala

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 34 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 147 klicev. Obravnavali so 2 prometni nesreči z materialno škodo. S področja kriminalitete so obravnavali lahko telesno poškodbo in tatvino kolesa z motorjem, zaradi kršitev javnega reda in miru pa so posredovali v 4 primerih.

Fotografija je simbolična

V Pivki je ob 9.24 prišlo do oplaženja dveh tovornih vozil. Prvega je vozil 39-letni voznik iz Radencev, drugega pa 40-letni voznik iz Mengša. Oba voznika sta bila preizkušena z alkotestom, ki je obema pokazal rezultat 0,00 mg/l. Pri prometni nesreči je nastala materialna škoda v višini 400 evrov. Policisti okoliščine prometne nesreče še preverjajo, po zaključku sledi ustrezen ukrep.

Ob 12.15 sta se v Pradah sprla bivša zakonca. Policisti so ugotovili, da je 45-letna ženska, z roko, po obrazu udarila 48-letnega moškega in mu povzročila lahko telesno poškodbo. Zoper 45-letnico sledi kazenska ovadba.

Od 25. 3. 2021 dalje je neznani storilec iz odklenjene garaže v Dolnjih Ležečah ukradel moped Tomos APN4, sive barve. Lastnico je s kaznivim dejanjem oškodoval za 850 evrov. Sledi kazenska ovadba.