urednistvo@preteklih24.si

Voznik na krožišču zapeljal naravnost

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 4 obvestila o prometnih nesrečah z materialno škodo; 5 prijav kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju; s področja kriminalitete pa prijavo suma kaznivega dejanja ponareditev denarja. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bilo zaseženo eno vozilo.

Fotografija je simbolična

Dogodki:

Kranjski policisti so včeraj obravnavali padec moškega pri delu na strehi. Padel je z nižje višine in se poškodoval. Tuja krivda je izključena.

Gorenjski prometni policisti so včeraj zjutraj na avtocesti v smeri Karavank na podlagi prijave obravnavali kršitev prometnih pravil voznika tovornega vozila s prehitevanjem in vrivanjem v kolono.

Alkohol

Kranjski policisti so danes ponoči na glavni cesti Kranj – Šenčur obravnavali prometno nesrečo voznika osebnega avtomobila, ki je na krožišču zapeljal naravnost. V dejanju je poškodoval prometno signalizacijo in s kraja odpeljal. Policisti so voznika izsledili in proti njemu vodijo postopek, ki še poteka. Zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola so mu odredili strokovni pregled.

Zaradi alkohola pa so štiri voznike včeraj iz prometa izločili gorenjski prometni policisti. V vseh primerih gre za vrednosti do 0,52 mg/l alkohola in prepoved nadaljnje vožnje. Na cesti ni prostora za ogrožanje in nevarnosti. policisti pozivajo k upoštevanju prometnih pravil in odgovornim dejanjem.