urednistvo@preteklih24.si

Policisti iskali 4-letno deklico, ki se je skrila pod posteljo in tam zaspala

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 43 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 158 klicev. Obravnavali so 11 prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so 1 vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali 2 tatvini in 2 vloma ter dva primera nasilja v družini, zaradi kršitev javnega reda je bilo 6 intervenciji. Ilegalnih prehodov državne meje niso obravnavali.

Fotografija je simbolična

V obrtni coni Divača je nekdo vlomil v štiri tovorna vozila. Ukradenih je bilo več kartic za plačilo goriva in cestnine.

Postojnski in koprski policisti so obravnavali nasilje v družini. Obema nasilnima moškima so izrekli ukrep prepovedi približevanja, sledi jima kazenska ovadba.

Ob 13.40 so policisti bili obveščeni, da je nekdo vlomil v zaprt hotel v Portorožu. Osebo je opazilo več ljudi. Na podlagi opisa in drugih konkretnih informacij občanov, so policisti osumljenega 46-letnega domačina kmalu zatem prijeli. Sledi mu kazenska ovadba.

Pogrešani osebi:

Ob 14.39 so policiste poklicali starši 4-letne deklice iz vasi v okolici Kopra in povedali, da jo že nekaj časa iščejo, vendar jo ne najdejo. Takoj so stekle aktivnosti za iskanje. Našli so jo hitro. Skrila se je namreč pod posteljo in tam zaspala.

Ob 18. uri pa so policiste iz doma starejših občanov v Postojni obvestili, da pogrešajo starejšega gospoda, ki je zapustil objekt. Tudi njega so kmalu našli doma, z njim je vse v redu.