urednistvo@preteklih24.si

Murska Sobota: V treh dneh kar 5 požigov zabojnikov za smeti

Minuli petek, malo pred 19.00 se je v naselju Moravske Toplice zgodila prometna nesreča s telesnimi poškodbami, z udeležbo dveh osebnih avtomobilov.

Fotografija je simbolična

Nesrečo je povzročil voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi nepravilne strani vožnje čelno trčil v nasproti vozeč osebni avtomobil s pripetim lahkim priklopnikom. V prometni nesreči so bili štirje udeleženci lahko telesno poškodovani, en udeleženec prometne nesreče je bil hudo telesno poškodovan. Zoper povzročitelja prometne nesreče je bil odrejen strokovni pregled. Po pridobljenem rezultatu strokovnega pregleda, bo zoper povzročitelja podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Poziv javnosti

V času od 20.3. do 23.3.2021 so policisti pomurski policisti obravnavali 5 primerov požigov zabojnikov za smeti, na območju mesta Murska Sobota. Kriminalisti in policisti zbiramo obvestila v smeri izsleditve storilca tovrstnih dejanj. V vseh primerih so bili opravljeni ogledi krajev in zavarovane sledi. Prosimo vse, ki bi karkoli vedeli o storilcu teh kaznivih dejanj, da o tem obvestijo policijo na telefonsko št. 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.