urednistvo@preteklih24.si

V Novi Gorici in širši okolici zaman iskali pogrešano 57-letno žensko

Danes, 23. februarja ob 9.06 uri, so bili policisti Operativno komunikacijskega centra PU Nova Gorica obveščeni o pogrešanju 57–letne ženske na območju Mestne občine Nova Gorica.

Slika je simbolična

Takoj po prijavi so policisti PP Nova Gorica začeli izvajati aktivnosti, da bi našli pogrešano osebo. Policisti so omenjeno osebo skušali priklicati oz. vzpostaviti stik po telefonu, vendar se le-ta na njihove klice ni odzivala. Pogrešana oseba je bila nazadnje opažena danes nekaj po 7. uri zjutraj, ko se je od doma odpravila z osebnim avtomobilom; omenjeno vozilo je bilo kasneje najdeno na enem od parkirišč območju Solkana.

V nadaljevanju je stekla iskalna akcija pod vodstvom Policijske postaje Nova Gorica, ki so pregledali širše območje Solkana in okolice ter brežine na obeh straneh reke Soče. V iskanje pogrešane osebe so bili s strani pristojne službe (Regijski center za obveščanje Nova Gorica) danes zgodaj popoldne aktivirani tudi pripadniki podvodne reševalne službe Slovenije – reševalna postaja Nova Gorica (PRS RP Nova Gorica) in potapljači iz poklicne gasilske enote Nova Gorica, ki pregledujejo reko Sočo pri Solkanu.

Kljub intenzivnemu iskanju pogrešana 57-letna oseba v tem trenutku še ni bila najdena.