urednistvo@preteklih24.si

Nepridipravi vlomili v trgovino v Vrtojbi

Včeraj, 22. februarja ob 22.30 uri, so policisti bili obveščeni o vlomu v trgovino v Vrtojbi.

Slika je simbolična

Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec s pomočjo neznanega predmeta vlomil kovinska vrata stranskega vhoda in vstopil v notranjost objekta. Kasneje je notranje prostore zapustil ne da bi si karkoli prilastil. Novogoriški policisti bodo po zaključku preiskave podali kazensko ovadbo na Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Tatvina mopeda na Vipavskem

Včeraj, 22. februarja ob 17.03 uri, so policisti bili s strani prijavitelja obveščeni o tatvini neregistriranega mopeda znamke Tomos APN-4, črne barve, letnik 1978, vrednega okoli 200 evrov, na območju naselja Slap (Občina Vipava). Neznanec si je prilastil omenjeni moped (vozilo je zaradi okvare v nevoznem stanju), ki je bil tekom noči parkiran na dvorišču pri eno od tamkajšnjih stanovanjskih hiš. Oškodovanec je odstopil od predloga za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato bodo policisti PP Ajdovščina o vseh ugotovljenih dejstvih s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Povoženje divjadi

Danes, 23. februarja ob 8.26 uri, so policisti bili obveščeni, da je voznica osebnega avtomobila znamke Renault včeraj okoli 20.30 ure, na območju Črnega Vrha (Občina Idrija) med vožnjo trčila v divjad (srna). Po trku z omenjeno divjadjo je na vozilu nastala materialna škoda. Idrijski policisti so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.