urednistvo@preteklih24.si

Nepridiprav iz rezervoarja tovornega vozila ukradel dobrih 800 litrov goriva

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih treh dneh prejeli 679 klicev občanov. 191 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

Slika je simbolična

Cestni promet

S področja cestnega prometa poročamo o šestih prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami in enajstih z materialno škodo.

Šestim voznikom, ki so vozili brez vozniških dovoljenj so policisti zasegli vozila.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti sedemkrat ukrepali v zasebnih in trikrat v javnih prostorih.

Kriminaliteta

Na območju Braslovč je v petek neznani storilec iz nenaseljene stanovanjske hiše, ki jo trenutno prenavljajo, ukradel baterijski vrtalnik in komplet orodja.

Vlom v nenaseljeno stanovanjsko hišo so policisti obravnavali tudi v Migojnicah, od koder je storilec ukradel akumulatorski vrtalnik.

V Socki so policisti obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je ukradel motorno žago in več drugega orodja. Lastnik škodo ocenjuje na okoli 2.000 evrov.

S terase gostinskega lokala v Vrbju je neznani storilec ukradel dva senčnika.

V soboto, nekaj čez 14. uro, so policisti v Topolšici obravnavali požar. Do požara je prišlo pri uporabi plinskega žara ob stanovanjski hiši. Ogenj je del hiše uničil. V omenjenem primeru zbiramo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti.

V nedeljo zjutraj so policisti bili obveščeni o tatvini goriva. Neznani storilec ga je dobrih 800 litrov ukradel iz rezervoarja poljskega tovornega vozila.