urednistvo@preteklih24.si

Policijsko vozilo na nujni vožnji v križišču trčilo z drugim vozilom

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 5 obvestilo o prometnih nesrečah, od tega za 2 s telesnimi poškodbami; 3 prijave kršitev javnega reda in miru na javnem kraju in 2 v zasebnem prostoru; s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj tatvina, vlom in ponareditev denarja. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bilo zaseženo eno vozilo.

Slika je simbolična

Dogodki:

V Kranju je na strehi industrijskega objekta opoldan zagorelo med izvajanjem del. Pogorela je manjša površina strehe. Po prvih podatkih gre za manjšo materialno škodo. Dvema je bila zaradi vdihavanja dima nudena zdravniška pomoč. Požar so pogasili gasilci.

V kraju Ilovka so zvečer obravnavali kurjenje smeti. Postopek poteka proti eni osebi. O dogodku bodo policisti seznanili pristojni inšpektorat.

Divjad je bila minuli dan povožena v Bukovici.

Promet

V Radovljici je voznik zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v vozilo pred seboj in povzročil prometno nesrečo z lažjimi poškodbami.

V še eni nesreči z lažjimi poškodbami pa so bila udeležena tri vozila.

V Kranju je policijsko vozilo na nujni vožnji v križišču trčilo z drugim vozilom in zaradi odboja poškodovalo še en stoječ osebni avtomobil. Proti policistu poteka prekrskovni postopek.

Kriminaliteta

Policisti so včeraj obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo v Zgornjih Bitnjah in vlom v hišo v Žabnici.

Na Zgornjem Vetrnem, kjer je parkirišče za strmo pot na Kriško goro pa je storilec z vozila odrezal kos stekla z vinjeto.