urednistvo@preteklih24.si

Vozniku z dvema promiloma alkohola v krvi, odvzeli vozniško dovoljenje

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 259 klicev občanov. 56 klicev je bilo interventnih.

Slika je simbolična

Cestni promet

Včeraj so policisti obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami in petnajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so policisti okoli 15.30 ure obravnavali v Črnovi, kjer sta trčili dve osebni vozili. Prometno nesrečo je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo povzročila voznica osebnega vozila, ki se je v trčenju lažje poškodovala.

Na območju Žalca so policisti v popoldanskih urah obravnavali voznika osebnega vozila, ki je imel dobra dva promila alkohola v krvi. Vozniku so policisti začasno odvzeli vozniško dovoljenje in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo. Sledi obdolžilni predlog.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti ukrepali štirikrat.

Kriminaliteta

Včeraj so policisti bili obveščeni o vlomu v počitniško hišico na območju Velenja. Vlomljeno je bilo v obdobju zadnjega meseca. Storilec ni ničesar ukradel. Škodo je povzročil s poškodovanjem LCD televizorja, ki ga je zlomil, ko ga je poskušal sneti s stene in s poškodovanjem vhodnih vrat.

Iz skladišča podjetja na Kidričevi ulici v Celju je neznanec ukradel televizor.

Okoli 22. ure so policisti bili obveščeni o požaru lesene počitniške hišice v Laški vasi pri Štorah. Zagorelo je zaradi pregretja dimnika. V požaru je nastalo za dobrih 5.000 evrov materialne škode.