urednistvo@preteklih24.si

Sin pod vplivom alkohola in prepovedanih drog napadel starša

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 35 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 94 klicev. S področja kriminalitete so obravnavali 2 vloma in 1 tatvino ter nasilje v družini. Obravnavali so 12 prometnih nesreč z materialno škodo in zasegli eno vozilo. Zaradi kršitev javnega reda so bile 4 intervencije.

Slika je simbolična

V Seči je nekdo s parkiranega osebnega avtomobila Audi demontiral in ukradel vsa 4 kolesa (lita platišča). Škode je za 3000 evrov.

Dopoldan so policisti v Vanganelu ustavili 28-letnega voznika kombiniranega vozila, ki ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog (zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja in zaradi prekoračitve hitrosti).

V vasi v okolici Kopra je sin pod vplivom alkohola in prepovedanih drog napadel starša. Zaradi nasilja so mu policisti izrekli prepoved približevanja staršema, sledi mu kazenska ovadba.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policisti obravnavali: 4 državljane Turčije pri Podgorju, pri Markovščini pa 4 državljane Afganistana.