urednistvo@preteklih24.si

Malček ostal v po nesreči zaklenjenem vozilu

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 5 obvestil o prometnih nesrečah z materialno škodo; 1 prijava kršitve javnega reda in miru na javnem kraju ter 2 v zasebnem prostoru; s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj tatvina.

Slika je simbolična

Dogodki:

Policisti so včeraj s prostovoljnimi gasilci pomagali staršu mlajšega otroka, ki je ostal zaklenjen v osebnem avtomobilu. Vozilo se je samo zaklenilo, ko je starš zaprl vrata. Gre za dogodek brez znakov malomarnosti.

Kranjski policisti so včeraj pomagali občanki, ki je prijavila
tatvino stvari s hodnika večstanovanjskega objekta. Policisti so blok pregledali in našli odložene stvari ter jih vrnili občanki.

Včeraj dopoldan je na gorenjski avtocesti zagorel in v celoti pogorel osebni avtomobil. Tuja krivda je izključena. O dogodku so policisti vas včeraj že obveščali.

Kranjski policisti so včeraj obravnavali dimniški požar brez nastanka materialne škode. Dva stanovalca sta bila odpeljana na preventivni pregled.

Kranjskogorski policisti so včeraj iz prometa izločili voznika, ki je pozitiven na hitrem testu za prepovedane droge. Odredili so mu tudi strokovni pregled.

Divjad je bila minuli dan povožena na glavni cesti pri Hrušici in na avtocestnem priključku pri Brniku.

Kriminaliteta

Na Cicibanovi ulici v Kranju je bilo vlomljeno v stanovanjski objekt. Lastniki zaenkrat ne pogrešajo ničesar.

V Svetem Duhu je storilec pri vlomu v stanovanjski objekt odtujil nakit manjše vrednosti.

Na Koroški cesti v Kranju pa so policisti včeraj obravnavali poskus tatvine artiklov večje vrednosti iz živilske trgovine. Preprečil jo je varnostnik.

Eden od storilcev je prodajni voziček napolnil z dražjimi izdelki, drugi pa mu je odprl drsna vrata. Tatvina jima ni uspela. Po dejanju sta pobegnila v smeri mesta Kranj.