urednistvo@preteklih24.si

Prometna nesreča s smrtnim izidom na regionalni cesti Kranj – Medvode

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 4 obvestila o prometnih nesrečah; 7 prijav kršitev javnega reda in miru na javnem kraju ter 3 v zasebnem prostoru; s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj tatvina in vlom.

FOTO: PU Kranj

Dogodki:

Radovljiški policisti so včeraj obravnavali dimniški požar brez nastanka materialne škode.

Škofjeloški policisti so danes v Soteski v Selški dolini obravnavali prijavo trčenja med voznico osebnega avtomobila in neznanim voznikom tovornega vozila s priklopnim vozilom, ki je vozil v smeri

Železnikov. Policisti priče prosijo za informacije o tovornem vozilu. V nesreči je nastala materialna škoda.

Smrtna prometna nesreča

Gorenjski prometni policisti so danes zjutraj na regionalni cesti Kranj – Medvode obravnavali hudo prometno nesrečo, v kateri je umrla voznica osebnega avtomobila. Okoliščine kažejo, da je voznica po prehitevanju tovornega vozila izgubila nadzor nad osebnim avtomobilom in med drsenjem silovito trčilo v drugo tovorno vozilo, ki je peljalo nasproti.

Policisti na kraju še izvajajo aktivnosti, zato je cesta trenutno še zaprta.

 

Kriminaliteta

Pod Plevno v Škofji Loki, v Žiganji vasi pri Tržiču in v Spodnjih Dupljah je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo. Na Dacarjevi ulici pa je bil obravnavan poskus vloma v stanovanjsko hišo.